Snabbkola

Du behöver:
1 dl Mörk Sirap
2 tsk Kakao
1 dl Strösocker
1 tsk Margarin

Lägg i allt utom margarinet i en kastrull och koka upp.
Kom ihåg att röra hela tiden.
Du behöver ett glas med kallt vatten för att göra ett sk. kulprov.
Lägg i en liten klick kola i vattnet, vänta en liten stund,
sen plockar du upp den och ser om du kan göra en seg kula av den.
Lägg i en tsk margarin i smeten när den verkar klar, alltså på slutet.
Då är smeten färdig.
Nu kan du hälla upp kolan på smörpapper.
(På bilden har vi experimenterat med att lägga först cornflakes på, men du kan självklart göra som du vill.)
När kolan har stelnat kan du skära upp den i små fyrkanter. (Tips, använd en stor och vass kniv, det är segt!)

Färdigt!

/Biz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0